Trænings info

Trænings sæsonen slået i gang i April. Vi har som klub nogle forpligtelser til afvikling af træning. Det gælder bla. overfor Danmarks Motor Union, lokale miljømyndigheder.
For at klubbens træningsledere og banefolk kan planlægge og afvikle træning efter gældende retningslinjer, skal der være forhåndstilmelding via klubbens Facebook side: https://www.facebook.com/KronjyllandsSpeedwayClub

Der vil altid være opslag på siden omkring træning, hvor man skal tilmelde sig – blot skriv ”navn, maskinklasse og jeg kommer”, så bliver man oprettet på listen over dagens deltagere. Vi er nødt til at vide hvem og hvor mange der kommer.

Der er frist for tilmelding kl. 21.00 dagen før, og alle bedes være opmærksomme på det – for der skal være min. 5 tilmeldte, før vi åbner banen. Er der ikke min. 5 tilmeldte kl. 21.00 dagen før aflyses træningen og træningsledere og banefolk aflyses ved samme lejlighed.
Hvis der ikke er opslag med træning på en given træningsdag (torsdag og lørdag) så er der ingen træning – banen kan være optaget af løb eller andet.
Vær opmærksom på hvis I ser opslaget om træning på en vens eller anden delt side, at I ikke tilmelder Jer på det delte opslag. I skal sørge for at linke til Kronjyllands Speedway Club’s side og tilmelde Jer der. Ellers kommer tilmeldingerne til at ligge spredt flere steder, og de som tilmelder sig rigtigt – på klubbens opslag – kan ikke se hvem der ellers kommer. Og admin, som annoncerer med træning, skal lede efter tilmeldingerne på alle de delte opslag.Vi kan se der er opmærksomhed på hvem der er tilmeldt og det har en selvforstærkende virkning, når flere tilmelder sig.

Vel mødt til træning og løb på Fladbro banen

Træningstider:  (1. april til 15. oktober.) Træning i juli og lørdage kun ifølge aftale

Tjek vores trænings- og løbskalender for at se vores træningstider.

På træningsdage trænes der i tidsrummet 16.00 – 20.00 for alle klasser. Baneservice kan forventes efter kl. 17.00. Der er normalt træning hver torsdag.

Hold dig også opdateret med træning og løb på vores facebook side.

Er man i tvivl om der er træning, så kontaktes den træningsansvarlige for den pågældende uge – træningsansvarlig er ansvarlig for alle ugens træningsdage.

Kontakt til træningsledere:

Keld Hagen – 61790737

Johnny Maigaard – 23209722

Carsten Mikkelsen – 92445928

Ole Johansen – 29802739

   Træningsgebyr (for ikke medlemmer) :
250 – 500 ccm: 150 Kr.
50 og 85 ccm: 100 Kr.

Alle der træner på banen afleverer sin licens i klubhuset, og får udleveret et grønt armbånd, som skal bæres under træning.